Επιστροφές Προϊόντων-ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του/των προϊόντος/ων με άλλο μέγεθος, χρώμα ή άλλο προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Το κόστος της αλλαγής είναι 5€.
Προϋποθέσεις αλλαγής :
• Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές.
• Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα παραλάβατε (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ), έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.
Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).Εμείς θα λάβουμε το αίτημά σας, θα το επεξεργαστούμε και κατόπιν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email για να προχωρήσουμε την διαδικασία αλλαγής/επιστροφής.
Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνίας μας, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και στην συνέχεια ανταλλαγή με το παλιό δέμα χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier).
Βασικές πληροφορίες:
• Τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία. • Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.
• Η αλλαγή/αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο σας, κάνοντας ανταλλαγή (χέρι με χέρι). Δηλαδή θα σας παραδώσει ο courier το δέμα με τα νέα προϊόντα και εσείς θα του δώσετε το δέμα με τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.
Στην όλη διαδικασία ανταλλαγής υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών εξόδων 5€ (πέντε ευρώ).
• Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
Στην περίπτωση που θέλετε αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα ή και τα δύο, στον ίδιο κωδικό, η αλλαγή θα θεωρηθεί ισόποση και δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε διαφορά στις τιμές των επιστρεφόμενων και των νέων προϊόντων.

• Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές/επιστροφές για τα εξής: μαγιό (στην περίπτωση που έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο υγιεινής), κάλτσες και συναφή προϊόντα.

• Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε αξεσουάρ και σε προϊόντα που έχουν έκπτωση.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Δουκίσης Πλακεντίας 67-71
11523 Αθήνα νόμος Αττικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2114121219


Σημαντικές πληροφορίες:
• Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
• Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές/επιστροφές για τα εξής: μαγιό (στην περίπτωση που έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο υγιεινής), κάλτσες και συναφή προϊόντα.

• Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε αξεσουάρ και σε προϊόντα που έχουν έκπτωση.
• Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν παραληφθεί και πληρωθεί στο συνεργαζόμενο φυσικό κατάστημα, το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής (με σκοπό την επιστροφή τις αξίας τους) δεν εφαρμόζεται εξ αποστάσεως, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε εξ αποστάσεως.
Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή, εντός 10 ημερών, αποκλειστικά στο συνεργαζόμενο φυσικό κατάστημα.
• Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)
• Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμία αλλαγή/επιστροφή αν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία (αίτημα και απάντηση).
• Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος, θα πρέπει να επισυνάψετε στο email  φωτογραφίες του προϊόντος, για να εγκριθεί η αλλαγή/επιστροφή, και να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων για εσάς.

• Σας ενημερώνουμε ότι επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται.
• Κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης ή αλλαγής, η επιστροφή των εμπορευμάτων θα γίνεται στις αποθήκες μας. Δηλαδή να σημειωθεί ως τόπος παράδοσης η διεύθυνση Δουκίσης Πλακεντίας 67-71TK11523 Αθήνα νόμος Αττικής Τηλέφωνο επικοινωνιας 2114121219
Για αυτόν τον λόγο, η επιστροφή εμπορευμάτων μέσω απλού δέματος ΕΛΤΑ δεν είναι αποδεκτός τρόπος αποστολής της επιστροφής από τον πελάτη.

 

ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ

ONE SIZE : Καλύπτει από S-L

WAIST    60-80
BUST    65-85
HIPS    80-110

ΚΟΛΑΝ / ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ /ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

S/M 1.50 - 1.75 ύψος &  45 -65 kg 
M/L 1.55 - 1.85 ύψος & 55 - 82 kg

TOP /T-SHIRT

  ΜΕΣΗ ΣΤΗΘΟΣ
S/M 60-75 65-80
M/L 75-90 80-100

 ΜΑΓΙΟ

 

 ΣΤΗΘΟΣ   

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

SMALL

   80-85

     88-93

MEDIUM

   85-90

     93-98

LARGE

      90-95   

     98-103