Επιστροφές Προϊόντων

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του/των προϊόντος/ων με άλλο μέγεθος, χρώμα ή άλλο προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Το κόστος της αλλαγής είναι 5€.
Προϋποθέσεις αλλαγής :
• Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές.
• Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα παραλάβατε (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ), έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.
Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας αιτήματος Αλλαγής/Επιστροφής . Θα την βρείτε στο κάτω (footer) μέρος του eshop μας. Εμείς θα λάβουμε το αίτημά σας, θα το επεξεργαστούμε και κατόπιν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email για να προχωρήσουμε την διαδικασία αλλαγής/επιστροφής.
Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνίας μας, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και στην συνέχεια ανταλλαγή με το παλιό δέμα χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier).
Βασικές πληροφορίες:
• Τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία. • Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.
• Η αλλαγή/αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο σας, κάνοντας ανταλλαγή (χέρι με χέρι). Δηλαδή θα σας παραδώσει ο courier το δέμα με τα νέα προϊόντα και εσείς θα του δώσετε το δέμα με τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.
Στην όλη διαδικασία ανταλλαγής υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών εξόδων 3€ (τριών ευρώ).
• Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
Στην περίπτωση που θέλετε αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα ή και τα δύο, στον ίδιο κωδικό, η αλλαγή θα θεωρηθεί ισόποση και δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε διαφορά στις τιμές των επιστρεφόμενων και των νέων προϊόντων.

• Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές/επιστροφές για τα εξής: μαγιό (στην περίπτωση που έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο υγιεινής), κάλτσες και συναφή προϊόντα.

• Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε αξεσουάρ και σε προϊόντα που έχουν έκπτωση.

Δουκίσης Πλακεντίας 67-71
11523 Αθήνα νόμος Αττικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2114121219


Σημαντικές πληροφορίες:
• Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
• Είναι απαραίτητο μέσα στο δέμα της επιστροφής να συμπεριλάβετε τη φόρμα αλλαγής/επιστροφής (κίτρινο έντυπο) και την απόδειξη λιανική πώλησης, που συνόδευε τα προϊόντα. Η διαδικασία της επιστροφής κοστίζει 5€ και το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό που θα κατατεθεί στον λογαριασμό που θα μας δώσετε ή απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της αρχικής σας παραγγελίας. Αποστέλλοντας το δέμα θα ενημερώσετε ότι η χρέωση είναι του παραλήπτη (δική μας). Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει).
• Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές/επιστροφές για τα εξής: μαγιό (στην περίπτωση που έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο υγιεινής), κάλτσες και συναφή προϊόντα. 

• Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε αξεσουάρ και σε προϊόντα που έχουν έκπτωση.
• Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν παραληφθεί και πληρωθεί στο συνεργαζόμενο φυσικό κατάστημα, το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής (με σκοπό την επιστροφή τις αξίας τους) δεν εφαρμόζεται εξ αποστάσεως, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε εξ αποστάσεως.
Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή, εντός 10 ημερών, αποκλειστικά στο συνεργαζόμενο φυσικό κατάστημα.
• Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)
• Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμία αλλαγή/επιστροφή αν πρώτα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία (αίτημα και απάντηση) μέσω τις Φόρμας αιτήματος Αλλαγής/Επιστροφής.
• Σε περίπτωση ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος, θα πρέπει να επισυνάψετε στην Φόρμα αιτήματος Αλλαγής/Επιστροφής φωτογραφίες του προϊόντος, για να εγκριθεί η αλλαγή/επιστροφή, και να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων για εσάς.

• Σας ενημερώνουμε ότι επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται.
• Κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης ή αλλαγής, η επιστροφή των εμπορευμάτων θα γίνεται στις αποθήκες μας. Δηλαδή να σημειωθεί ως τόπος παράδοσης η διεύθυνση Δουκίσης Πλακεντίας 67-71TK11523 Αθήνα νόμος Αττικής Τηλέφωνο επικοινωνιας 2114121219
Για αυτόν τον λόγο, η επιστροφή εμπορευμάτων μέσω απλού δέματος ΕΛΤΑ δεν είναι αποδεκτός τρόπος αποστολής της επιστροφής από τον πελάτη.