Τρόποι Αποστολής

Με courier
Δωρεάν παράδοση στον χώρο σας για παραγγελίες άνω των 50€.
Τα έξοδα αποστολής με courier είναι 2,00€ για όλη την Ελλάδα. Σας ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση στα 2 €.
Η prules.gr σας στέλνει την παραγγελία σας στην πόρτα σας με την Speedex σε 1-3 ημερες από την ημέρα της παραγγελία σας.
Από όλα τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ. καιρικά φαινόμενα κ.λπ.). Επιπλέον ο χρόνος αποστολής μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που ζητάτε.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας), είναι σημαντικό να σημειώνετε τον αριθμό παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στην Κύπρο παραδίδουμε την παραγγελία σας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες με κούριερ και χρέωση 10€. Η παραγγελία μπορεί να καταχωρηθεί με όλους τους τρόπους πληρωμής εκτός από την αντικαταβολή.

 

Παραλαβή από το κατάστημα
Η παραλαβή μπορεί να είναι 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την διαθεσιμότητα του προϊόντος.
Αν επιλέξετε να παραλάβετε εσείς από το κατάστημά μας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή sms που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα είναι η πραγματοποίηση της αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση κάρτας ή πιστωτικού υπολοίπου.
Βρισκόμαστε στην οδό Δουκίσης Πλακεντίας 67-71, Αθήνα, Τ.Κ. 11523(100 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Πανόρμου)και λειτουργούμε Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 –15.00
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. +30 2114121219.